Outback Racing - Kamyonet Modifiye Oyunu

Bardaki müşterilerden çeşitli görevler alarak kamyonetimizi modifiye ediyoruz, kamyonetimiz her başarılı görevden sonra daha da güzelleşiyor.





Outback Racing - Kamyonet Modifiye Oyunu Nasıl Oynanır?
Oyunumuzun boyutu yüksek olduğu için yüklenmesi biraz zaman alacaktır. "START GAME" ile yeni bir oyun başlatıyoruz. "CONTINUE GAME" ile daha önceden yarım kalmış oyunumuz varsa kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Oyun tamamen yüklendikten sonra oyun ile ilgili bir intro (tanıtım filmi) gösterilecek. Barın içerisine gelince duracak. Bardaki müşterilerin üzerlerine tıklayarak görevler alacağız. Yapmamız gereken görev insanların üzerine tıklayınca görünecek. Barmen kızın üzerine tıklasanızda görevi alamıyorsunuz. Bütün görevleri tamamlayınca barmen kızın üzerine tıklıyorsunuz. Size bir görev veriyor, eğer bu görevi başarıyla sonuçlandırırsanız bir diğer bölüme geçiyor. Barmen kızdaki üç kalbi doldurduğumuzda oyunumuz tamamlanıyor, yani kamyonetimiz en modifiyeli hale gelmiş oluyor.

Oyun Kontrol Tuşları: Klavye yön tuşları ile kamyonetimizi sürüyoruz. Shift ile drift yapıyoruz. M tuşu ile sesi kapatıyoruz, P ile oyunu durdurabiliyoruz. ESC tuşu ile menüye (görev alım yeri bar) dönüyoruz. İleriki bölümlerde kamyonete korna takılıyor. Kornayı kullanak için H tuşuna basıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bir admin onayladıktan sonra gösterilir. Daha fazla bilgi.

Oyununuz Veya Videonuz Açılmadı mı? Yardıma İhtiyacınız Var mı?

Oyunları açabilmeniz için 'Shockwave' eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız)

Flash oyunları veya videoları açabilmeniz için Flash Player Eklentisini İndirin

Oyunlarınız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız 'Mozilla Firefox' yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Bu bilgilerin yetersiz olduğunumu düşünüyorsun? Yardım & SSS kısmına gözat veya iletişim sayfamızdan bize ulaşın.