Fly Like A Bird 2

3D Fly Like A Bird 2 Online Oyunu - Hiç güvercin olduğunuzu düşündünüz mü, düşündüyseniz işte size fırsat, online kullanıcılarla şehir güvercini olup gökyüzünde uçuşuyorsunuz.





Açıklama ve Nasıl Oynanır?

Herkes güvercinler gibi gökyüzünde uçmak istemiştir. Ama bunu gerçekleştirememişsinizdir. İşte size fırsat. Özgürce gökyüzünde süzülüp uçuşlar yapabilirsiniz.

Oyunumuz yüklendikten sonra en alt orta kısımdan "PLAY NOW" (Şimdi oyna) diyeceğiz. Eğer bu butona tıklanmıyorsa SHOCKWAVE eklentiniz güncel değildir lütfen eklentinizi yardım sayfamızdan güncelleyiniz.

"SINGLE PLAYER" ile normal bir oyun oynuyoruz. "MULTIPLAYER" ile online (Gerçek kullanıcılar) oyuncularla oynuyoruz.

"PLEASE NAME YOUR BIRD" yazan bölüme güvercinimize isim veriyoruz ve GO diyerek ilerliyoruz. Hemen ardından "PLEASE CHOOSE A ROOM" bölümünden birdroom (Şehir) seçiyoruz. Eğer liste güncellenmediyse "REFRESH" diyerek listeyi güncelleyebiliyoruz.

Oyun kontrol tuşları; güvercinimizi klavye yön tuşları ile uçuruyor ve yürütüyoruz. Space (boşluk) tuşu ile dışkı bırakıyoruz. TAB tuşuna basarak online kuşlarla konuşabiliyoruz.

Oyun amacı; güvercinlerimizi uçurarak yoldaki insanların kafasına pisletiyor ve puan alıyoruz. Onun haricinde şehirin heryerinde uçabilir ve istediğiniz binaların tepesine konabilirsiniz. Oyun bittikten sonra tekrar oynamak için "RE-PLAY" diyoruz.

İPUÇLARI;
- Online kullanıcılarla konuşmak için TAB tuşuna basıp yazımızı yazıyor ve ENTER diyoruz.
- Güvercin yere düşerse yada konarsa tekrar havalanmak için kaldırımın üzerine çıkın ve kaldırımdan aşağı inin (Kaldırım taşı ile asfaltın yüksekliğini kullanarak uçmaya başlayacaktır).
- Güvercini yerde veya çatıdayken havalandırmak için Alt ok tuşuna basın.
- Güvercin uçarken dikey olarak havalandırmak için yine Alt ok tuşunu kullanınız.
- 5 adet canınız var. Binalara ve insanlara çarptığınızda bir tanesi gidiyor. 5 canınız bitince oyun bitiyor. Oyun bitince "Re-play" diyerek yeniden başlayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bir admin onayladıktan sonra gösterilir. Daha fazla bilgi.

Oyununuz Veya Videonuz Açılmadı mı? Yardıma İhtiyacınız Var mı?

Oyunları açabilmeniz için 'Shockwave' eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız)

Flash oyunları veya videoları açabilmeniz için Flash Player Eklentisini İndirin

Oyunlarınız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız 'Mozilla Firefox' yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Bu bilgilerin yetersiz olduğunumu düşünüyorsun? Yardım & SSS kısmına gözat veya iletişim sayfamızdan bize ulaşın.