OffRoad 4x4

3D OffRoad 4x4 Oyunu - Doğanın zorlu koşullarında 4x4 aracımız ile zorlu bir sürüş bizi bekliyor.





Açıklama ve Nasıl Oynanır?

Oyunumuz yüklendikten sonra PLAY ile yeni bir oyun açabiliyoruz. Daha önceden yarım kalmış bir oyunumuz varsa CONTINUE ile devam edebiliyoruz. PLAY dedikten sonra ENDURANCE, MINICLIP ve SAFARI isimlerindeki 3 seçenekten bir arazi aracı seçiyoruz. Sonrasında oyun bölümü yükleniyor. Bölüm başarısız olursa (game over) orta kısımda çıkan pencereyi çarpı ile kapatıp TRY AGAIN (Tekrar oyna) butonuna tıklayın.

Oyun Hakkında: Bize verilen süre içerisinde istenilen görevi yerine getirmemiz gerekiyor. İlk bölümün görevi bize verilen süre içerisinde 4 adet özel alandan geçmemiz ve hedefe süresi içerisinde gitmemiz gerekiyor. Yolda giderken yakıt görünümlü paketleri alarak artı zaman kazanıyoruz. Artı işaretli yardım kutuları ise aracımızın hasarını onarıyor. Sarı heykeller ise bize puan kazandırıyor. Yolda ilerlerken önümüze aniden büyük kayalar geçebiliyor. Kayalara ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Engellere ve ağaç kütüklerine çarparsak aracımız hasar görüyor. Hasar durumunu sol alt köşeden takip edebiliyoruz. Kalan zamanı ve kalan görev takikibini sağ üst köşeden yapabiliyoruz.

Oyun Amacı: Oyunda amaç bize verilen süre içerisinde istenilen görevleri yerine getirmek. En önemlisi OyunlarEglence.blogspot.com da güzel vakit geçirmek.

Offroad kelime anlamı; 4x4 arazi araçları ile, doğada zor koşullarda yol alma. Kelime anlamı olarak offroad "yol dışı" demektir ki yol olarak inşa edilmiş yerlerde offroad sözkonusu olamaz. Offroad kişisel hobi olarak yapılabileceği gibi spor olarak da icra edilebilir. Özel parkurlarda, profesyonellerin yarıştığı offroad organizasyonları vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bir admin onayladıktan sonra gösterilir. Daha fazla bilgi.

Oyununuz Veya Videonuz Açılmadı mı? Yardıma İhtiyacınız Var mı?

Oyunları açabilmeniz için 'Shockwave' eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız)

Flash oyunları veya videoları açabilmeniz için Flash Player Eklentisini İndirin

Oyunlarınız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız 'Mozilla Firefox' yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Bu bilgilerin yetersiz olduğunumu düşünüyorsun? Yardım & SSS kısmına gözat veya iletişim sayfamızdan bize ulaşın.