Renegade Assault Force

3D Renegade Assault Force Savaş Oyunu - Counter Strike oyununa benzer güzel bir savaş oyunu, bilgisayara oyun yükleme derdi olmadan counter strike oyun keyfi yaşayın.





Açıklama ve Nasıl Oynanır?

'PLAYER NAME' yazan kutuya ismimizi yazıyoruz. 'START GAME' ile oyuna giriş yapıyoruz. 'GAME OPTIONS' bölümünde oyun ayarlamalarını yapabiliyoruz. Oyuna ilerlemek için 'Start Game' dedikten sonra gelen 'NEXT' butonlarına tıklıyoruz (Sağ alt köşede tamamı görünmeyebilir). Oyun kontrol tuşları bu esnada sizlere veriliyor. Aşağıda oyun kontrol tuşlarına yinede değineceğim.

Oyun kontrol tuşları; 'W' tuşu ile ileri 'S' tuşu ile geri, 'A' tuşu ile sola, 'D' tuşu ile sağa doğru ilerliyoruz. Space (boşluk) tuşu ile zıplıyoruz. CTRL tuşu ile eğiliyoruz. Tab tuşu ile skorumuzu görüntüleyebiliyoruz. Mouse sol tıklama ile ateş, sağ tıklama ile dürbün açıyoruz.

Oyun amacı; oyundaki amaç bizi etkisiz hale getirmeye çalışan düşmanlara karşı savaşmak. Elimizdeki silahları kullanarak düşmanlarımızı etkisiz hale getiriyoruz. Counter strike oyununa benzer bir oyun.

Not: Oyunu durdurmak için 'ESC' tuşuna basıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bir admin onayladıktan sonra gösterilir. Daha fazla bilgi.

Oyununuz Veya Videonuz Açılmadı mı? Yardıma İhtiyacınız Var mı?

Oyunları açabilmeniz için 'Shockwave' eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız)

Flash oyunları veya videoları açabilmeniz için Flash Player Eklentisini İndirin

Oyunlarınız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız 'Mozilla Firefox' yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Bu bilgilerin yetersiz olduğunumu düşünüyorsun? Yardım & SSS kısmına gözat veya iletişim sayfamızdan bize ulaşın.